Autamme myymään ja tekemään asiakkaalle räätälöityjä tuotteita

Joiner Oy

Joiner Oy suunnittelee ja valmistaa räätälöityjä ohjelmia. Palvelemme asiakkaita, joilla on haastava ja kunnianhimoinen liikeidea, yksilöllisyyden mahdollistaminen tuotannossaan.

Rakentamisen toimialalla palvelemme muun muassa mittaikkuna- ja ovivalmistajia, terassilasituksien tekijöitä, kaihtimien tuottajia sekä porras- ja kaidevalmistajia.

Tuotanto, jossa tuotteen mittojen ja muiden parametrien muuntelun täytyy onnistua tuotekohtaisesti, on Joinerin kotikenttää parhaimmillaan.

Kun teillä on idea, siitä kannattaa puhua Joinerille. Moni mahdottomalta tuntuva asia onnistuu, kun kehitämme sitä yhteistyössä.

Mielestämme paras tapa kehittää suomalaista kilpailukykyä ja taistella halpatuontia vastaan on tuottaa asiakkaille yksilöllisiä tuotteita. Tämä edellyttää it-järjestelmiltä erilaisia vahvuuksia ja niiden parissa haluamme toimia ja kehittyä.

Joiner ohjelmointi

Toimitamme laajoja, räätälöityjä järjestelmiä monille eri toimialoille, pienen tehtaan tarpeista kokonaisjärjestelmiin. Räätälöity järjestelmä sopii yritykselle, jolla on selvä liikeidea ja halu kehittyä. Järjestelmää on mahdollista kehittää rinnan yrityksen strategian muutosten kanssa.

 

Hyödyt

Kerran asiakkaan järjestelmään syöttämä tieto voidaan hyödyntää tehtaassa ja sen alihankkijoilla, jopa automaattisilla työstökoneilla. Räätälöidyssä järjestelmässä kasvuvara ei lopu.

 

Osaaminen

Tekijöillämme on pitkä ja monipuolinen kokemus ohjelmistotekniikoista ja asiakasmitoilla muuttuvista tuotteista. Vuosikymmenten aikana olemme kehittäneet tehokkaat ja turvalliset menetelmät ohjelmien suunnitteluun, tekemiseen ja käyttöön.

Asiakaskokemuksia

Case: Hatrick, leimausjärjestelmä

Joinerin kanssa kehitetty leimausjärjestelmä on otettu nyt käyttöön ja vaikuttaa hyvältä! Se on herättänyt kiinnostusta asiakkaissamme, moni haluaisi hankkia samanlaisen. Kiitos Joinerille hyvästä työstä!

Tero Niemi,  Hatrick

Case: Domus Yhtiöt, myyntiohjelmisto

Joiner Oy toimitti meille myyntiohjelmiston, joka mahdollisti nämä asiat; voimme nyt myydä ikkunoita eri kielillä ja eri valuutoilla, minne tahansa maailmassa. Hyvää työtä taas!

Erkka Hakkarainen, Domus Yhtiöt

Case: Solar Kaihdin, toiminnanohjausjärjestelmä 

Meillä oli kovat vaatimukset toiminnan ohjausjärjestelmälle. Markkinajohtajuus velvoittaa ja saavuttamamme  yli 99 %:n toimitusvarmuus viiden työpäivän toimitusajalla räätälintyönä tehtäville tuotteille vaatii erittäin toimivan ja joustavan toiminnanohjausjärjestelmän. Onnistuimme yhteistyössä Joinerin kanssa.

Pekka Junnikkala, Solar Kaihdin

Case: Solar Kaihdin 2, Sähköinen tilaustietojen siirto

Joiner toteutti tilaustietojen siirron NC-koneille sähköisesti suoraan järjestelmästä (ristikko-, säle- sekä kotelokoneet). Tämä vähentää oleellisesti virheitä sekä parantaa tehokkuutta.

Pekka Junnikkala, Solar Kaihdin

Case: Piklas, verkkokauppa vertaansa vailla

Yhdessä Joinerin kanssa olemme kehittäneet ja edelleen kehitämme ikkunoiden ja ulko-ovien verkkokauppaa, tavoitteena on olla Euroopan paras. Tähän mennessä olemme vakuuttaneet verkkokaupallamme lähes 4000 ostanutta asiakasta. Lisäksi olemme saaneet verkkokauppamme käyttäjälähtöisestä palvelumuotoilusta Design from Finland- merkin. Joinerin kanssa onnistumme varmasti!

Erkki Tolvanen, Piklas

Case: Pihla

Yhteistyössä Joinerin kanssa pystymme tarjoamaan kattavan myyntiohjelmiston yhteistyökumppaneillemme suoramyynnin saralla. Palvelu on tehokasta ja asiakaslähtöistä. Olemme kaikenkaikkiaan tyytyväisiä.

Joni Karhu, Pihla jälleenmyyntikanavan päällikkö

 

Ota yhteyttä

Joiner Oy & Joiner Solutions Oy
Rantatie 27 A
33250 Tampere
Toimisto 044 0488 001
etunimi.sukunimi@joiner.fi

Myynti, toimitusjohtaja
Hannu Puro
044 048 8001

Myynti, Ikkunaverkkokauppa
Mikko Pulkkinen
044 048 8012

Tuotannon asiantuntija
Henry Palonen
044 048 8002

Ohjelmistosuunnittelija
Jukka Paukkeri

 

Ohjelmistosuunnittelija
Jouni Kähkönen

 

Talouspäällikkö
Erkki Penttilä