Joiner ikkuna- & oviohjelmat

Verkkokauppa

Ikkunoiden ja ovien verkkokauppa on kuluttajille suunniteltu, helppokäyttöinen ja selkeä ohjelma. Se antaa ostajan määritellä ja laskea haluamiaan kokonaisuuksia sekä tilata ikkunoita ja ovia netistä.

5 € / myyty ikkuna*
10 € / myyty ovi*

Myyjän työkalu

Myyjän työkalu on tarkoitettu ikkuna- ja ovimyyjän käyttöön. Sen avulla saa helposti määriteltyä tuotteen, hinnoiteltua tarjouksen/kaupan ja muodostettua myyntityössä tarvittavat dokumentit, kuten tarjouksen, sopimuksen ja vahvistuksen.

5 € / myyty ikkuna*
10 € / myyty ovi*

Tehtaan työkalu

Ohjelman avulla valmistajan on mahdollista muodostaa tuotteiden tekemiseen tarvittavat tiedot. Ohjelmalla voi kuormittaa yhtä tai useampaa tehdasta, muodostaa työmääräimiä ja/tai siirtotiedostoja työstökoneille.

1 € / valmistettu tuote*

Tarjouksen pyytäjä

Helpon lomakkeen avulla asiakkaan on helppo pyytää tarjous tarvitsemistaan tuotteista. Tarjouksen pyytäjän saa integroitua sivustollesi.

10 € / tarjouspyyntö*

*) Hintoihin lisätään ALV 24%. Minimi kuukausilaskutus 500€. Käyttöönotto- ja perustamiskustannus on noin 3 000 - 10 000 €. Tuotanto-ohjelma edellyttää lisäkseen verkkokauppa- ja / tai myyntiversion.

Joiner Solutions Oy

Alari Kulljus
International Sales, CAD4Wood OÜ
+372 517 6058
info@cad4wood.eu
Skype: alarikulljus
www.cad4wood.eu

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ohjelmien mahdollisuuksista! Teemme myös räätälöityjä ohjelmia, jos valmisohjelmamme eivät sovellu käyttöösi.

Joiner on kehittänyt ja valmistanut ohjelmia ikkuna- ja oviteollisuudelle jo vuodesta 1987. Valmistamme ohjelmia ikkuna- ja ovitoimialan sekä sen alihankkijoiden tarpeisiin.